Tjäna Kryptovaluta MDT (Mesurable data tokens) idag via App

Varje dag använder vi internet för att ta oss igenom dagen både i jobbet och privat. Vi skickar mail använder oss av sociala medier och läser nyheter och letar information.

“Tänk om du själv kunde tjäna pengar för all den data du samlar in under den tiden.”

Alla sidor och mail-appar och sociala medier appar på internet samlar in information om dig och ditt användande för att t.ex kunna förutspå ditt nästa stora inköp. Tänk om du själv kunde tjäna pengar för all den data du samlar in på internet under den tiden.

Mätbara datatokens (Mesurable data tokens, MDT) kopplar samman dataköpare, dataleverantörer och köpare genom Etherum baserade kryptovalutan Mesurable Data Token MDT som i dagsläget har en kurs på 0,80 Skr per token och kan handlas på bl.a. Coinbase

MDT är ett blockchainbyggt decentraliserat ekosystem för datautbyte.

Jag försöker forska mer på hur man kan tjäna MDT Tokens på internet.

Det finns ett sätt att tjäna MDT (dagskurs 0.8 SKR) på att sälja din data redan idag. Dina MDT tokens kan bli mycket mer värda i framtiden om du investerar din tid nu.

Det är enkelt och gratis att ladda ner Reward.me Appen i Appstore.

Registrera dig här (Länk) med kryptovaluta kod.

Länka ditt mail-account och börja tjäna pengar på din data.

Här kan du om du har ett amerikansk kreditkort koppla ditt kreditkort och även få tillbaka bra procent av det du handlar i ME (tokens) som du sedan kan växla till MDT tokens. Då tjänsten är ny så fungerar inte t.ex europeiska kreditkort.

Men börja redan idag att få Rewards i Kryptovaluta på dina internet-tjänster i vardagen. Jag har kopplat min mail och får tillbaka procent av alla resor jag gör med Uber och Bolt eftersom jag får kvittot till min kopplade mail-adress. Jag har valt Kryptovaluta som reward istället för dollar.

Sen finns det fler sätt att sälja din data. Med reward.me så tjänar du på din köp och sälj data som du genererar när du handlar tjänster på internet som resor, hotell, appar i appstore m.m

Du får tillbaka en viss procent på det du handlar helt enkelt i kryptovaluta. Registrera dig på – Reward.me (Gratis tokens-länk) Registrera dig via länken och du får gratis kryptovaluta tokens

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *